VI GÖR DITT EVENT UNIKT.

Hitta enkelt bland 1000-tals profilprodukter i webshopen. Vi vänder oss till dig som tycker att din företagsprofil är viktig. Med en tydlig och enhetligt profil uppfattas ditt företag som seriöst och långsiktigt. Vi hjälper dig med rätt produktmix och design. Med 30 års erfarenhet av profilreklam ser vi fram emot ditt projekt.

Vi vill erbjuda det som gör skillnad för ditt varumärke. Titta gärna igenom sajten och inspireras, men du behöver inte leta. Vi gör det åt dig. Får vi ta del av din logo eller profilmanual tar vi fram ett urval som lyfter din aktivitet.

Är vi unika? Ja, vi representerar bl.a. världens finaste reklamtält i Sverige; X GLOO. Missa inte den länken.

Sortimentet

På vår hemsida hittar du ett enormt sortiment av profilprodukter. Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer för att kunna tillhandahålla profilprodukter i alla prisklasser.

Din profil är viktig

Vi hjälper till med märkning av alla slag. Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt.

Service

Tack vare lång erfarenhet av branschen kan vi ge snabba och korrekta svar på dina frågor. Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss.

Välkommen!

1000tack AB
Vi gör ditt event unikt.